Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Υδρο γεννήτρια τουρμπίνας >
50 χρόνια ζωής Γεννήτρια υδροτουρμπίνων για προσαρμοσμένες λύσεις

50 χρόνια ζωής Γεννήτρια υδροτουρμπίνων για προσαρμοσμένες λύσεις

Προσαρμοσμένη υδρο γεννήτρια τουρμπίνας

50 χρόνια ζωής Γεννήτρια υδροτουρμπίνων

96% αποδοτικότητα Γεννήτρια υδροτουρμπίνων

Place of Origin:

Deyangcity,Sichuan,China

Μάρκα:

DSSD-DEYANG DONGSEN

Πιστοποίηση:

ISO,CE

Model Number:

hydro turbine generator

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Σχήμα:
Προσαρμοσμένο
Εγγύηση:
1 έτος
Αποτελεσματικότητα:
90-96%
Δυναμικότητα:
200KW-20MW
Παράμετροι:
ανάγκη
Εποχή ζωής:
50 χρόνια
Συχνότητα:
50 Hz/60 Hz
Υλικό:
Χάλυβας και ανοξείδωτο
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Minimum Order Quantity
1
Τιμή
3000-30000 USD
Packaging Details
Wooden Box
Delivery Time
60-200days
Payment Terms
T/T/L/C
Supply Ability
500 set
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Γεννήτρια υδροτουρμπίνων

Η γεννήτρια υδροτουρμπίνων είναι ένας τύπος γεννήτριας ηλεκτρικής ενέργειας που μετατρέπει την ενέργεια από την πτώση ή τη ροή νερού σε ηλεκτρική ενέργεια.Είναι ανανεώσιμη πηγή ενέργειας και χρησιμοποιείται ευρέως σε υδροηλεκτρικά εργοστάσια για την παραγωγή καθαρής και βιώσιμης ηλεκτρικής ενέργειας.

Η υδροτουρμπίνη έχει διάρκεια ζωής 50 ετών, καθιστώντας την μια ανθεκτική και μακροχρόνια επένδυση για την παραγωγή ενέργειας.διασφάλιση της αντοχής και της αντοχής της στη διάβρωση, η οποία είναι απαραίτητη για την απόδοσή της στο σκληρό και υγρό περιβάλλον των υδροηλεκτρικών σταθμών.

Η χωρητικότητα της γεννήτριας υδροτουρμπίνης κυμαίνεται από 200 kW έως 20 MW, καθιστώντας την κατάλληλη για διάφορες ανάγκες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε μικρής κλίμακας όσο και σε μεγάλης κλίμακας υδροηλεκτρικά εργοστάσια, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών για την παραγωγή ενέργειας.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι γεννήτριων υδροτουρμπίνων διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένου του γεννήτρου τουρμπίνων Kaplan, του γεννήτρου τουρμπίνων Francis και του γεννήτρου τουρμπίνων Pelton.Η επιλογή του τύπου εξαρτάται από τα ειδικά χαρακτηριστικά της πηγής νερού και τις απαιτήσεις παραγωγής ενέργειας.Ο γεννήτης τουρμπίνας Kaplan χρησιμοποιείται για εφαρμογές χαμηλής κεφαλής, ενώ ο γεννήτης τουρμπίνας Francis είναι κατάλληλος για εφαρμογές μεσαίας κεφαλής.είναι ιδανικό για εφαρμογές υψηλής κεφαλής.

Η γεννήτρια υδροτουρμπίνων έχει συγκεκριμένες παραμέτρους που πρέπει να ληφθούν υπόψη για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική απόδοσή της.και την ροή του νερούΌσο υψηλότερη είναι η στάθμη του νερού και η ταχύτητα ροής, τόσο μεγαλύτερη είναι η ενέργεια που μπορεί να παραχθεί από την υδροτουρμπίνη.

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της υδροτουρμπινογεννήτριας είναι η ικανότητά της να λειτουργεί συνεχώς χωρίς την ανάγκη για καύσιμο ή εξωτερική πηγή ενέργειας.Χρησιμοποιεί τη φυσική δύναμη του νερού για να παράγει ηλεκτρισμόΤο ηλεκτρικό δίκτυο έχει επίσης χαμηλό κόστος συντήρησης, γεγονός που το καθιστά πρακτική επιλογή για μακροπρόθεσμη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Συμπερασματικά, η γεννήτρια υδροτουρμπίνων είναι μια αξιόπιστη, ανθεκτική και αποδοτική γεννήτρια ηλεκτρικής ενέργειας που αξιοποιεί τη δύναμη του νερού για να παράγει καθαρή και ανανεώσιμη ενέργεια.υλικά υψηλής ποιότητας, διαφόρων δυνατοτήτων και τύπων, και χαμηλών λειτουργικών δαπανών, αποτελεί εξαιρετική επένδυση για τη βιώσιμη παραγωγή ενέργειας.

 

Τεχνικές παραμέτρους:

Ιδιοκτησία Αξία
Ονομασία Γεννήτρια υδροτουρμπίνων
Τύπος Γεννήτρια υδροτουρμπίνων
Σχήμα Προσαρμοσμένο
Υλικό Ατσάλι και Ατσάλι
Δυνατότητα Υψηλή
Εγγύηση 1 έτος
Υδροφόρος 5m-500m
ΡΡΜ 450-1000 στροφές ανά λεπτό
Συχνότητα 50 Hz/60 Hz
Βασικά χαρακτηριστικά Περιγραφή του προϊόντος
Ονομασία του προϊόντος Οριζόντια υδροτριβάνη
Τύπος Φράνσις Υδροτουρμπίνα
Τύπος γεννήτριας Γεννήτρια τουρμπίνης Francis
 

Εφαρμογές:

Γεννήτρια υδροτουρμπίνων - DSSD-DEYANG DONGSEN

Ετικέτα: DSSD-DEYANG DONGSEN

Αριθμός μοντέλου: γεννήτρια υδροτουρμπίνων

Τόπος προέλευσης: Deyangcity, Sichuan, China

Πιστοποίηση: ISO, CE

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1

Τιμή: 3000-30000 δολάρια

Πληροφορίες συσκευασίας: ξύλινο κουτί

Χρόνος παράδοσης: 60-200 ημέρες

Όροι πληρωμής: T/T/L/C

Ικανότητα εφοδιασμού: 500 σετ

Εφαρμογή και σκηνή

Η γεννήτρια υδροτουρμπίνης είναι ένας τύπος εξοπλισμού ανανεώσιμης ενέργειας που χρησιμοποιεί τη δύναμη του ρέοντος νερού για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.Αποτελεί κρίσιμο συστατικό σε διάφορα υδροηλεκτρικά εργοστάσια και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μικρότερες εφαρμογές όπως μικρουδροηλεκτρικά συστήματα..

Οριζόντια υδροτριβάνη

Η οριζόντια υδροτουρμπίνα είναι κατάλληλη για χαμηλή κεφαλή και υψηλή ροή.Χρησιμοποιείται συνήθως σε σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που βρίσκονται κοντά στον ποταμό και μπορεί επίσης να εγκατασταθεί σε υφιστάμενα φράγματα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς την ανάγκη για μεγάλη δεξαμενή.

Γεννήτρια τουρμπίνης Francis

Ο Francis Turbine Generator είναι ένας τύπος ανεμογεννήτριας αντίδρασης που είναι ιδανικός για μεσαίες συνθήκες κεφαλής και ροής.Χρησιμοποιείται συνήθως σε υδροηλεκτρικούς σταθμούς μεγάλης κλίμακας και είναι γνωστός για την υψηλή του απόδοση και αξιοπιστία.

Υδρογεννήτρια Kaplan

Η υδροτουρμπίνα Kaplan είναι ένας τύπος τουρμπίνας προπέλας που είναι κατάλληλη για χαμηλή κεφαλή και υψηλές συνθήκες ροής.Χρησιμοποιείται συνήθως σε σταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας και μπορεί επίσης να εγκατασταθεί σε ποτάμια με ισχυρά ρεύματα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Γεννήτρια τουρμπίνης Pelton

Η ανεμογεννήτρια Pelton είναι ένας τύπος ανεμογεννήτριας παλμού που είναι ιδανική για υψηλή κεφαλή και χαμηλές συνθήκες ροής.Χρησιμοποιείται συνήθως σε ορεινές περιοχές με απότομους ποταμούς και είναι γνωστό για την υψηλή απόδοσή του και το συμπαγές σχεδιασμό του.

Χαρακτηριστικά του προϊόντος

Η γεννήτρια υδροτουρμπίνων DSSD-DEYANG DONGSEN είναι ένα υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτητικές απαιτήσεις της βιομηχανίας υδροηλεκτρικής ενέργειας.Με τα πιστοποιητικά ISO και CE, οι πελάτες μπορούν να είναι βέβαιοι για την ποιότητα και την απόδοσή του.

Έχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 1 σετ και οι τιμές κυμαίνονται από 3000-30000 δολάρια ΗΠΑ, καθιστώντας την οικονομικά αποδοτική επιλογή τόσο για μεγάλα όσο και για μικρά έργα.Η συσκευασία γίνεται σε ανθεκτικά ξύλινα κουτιά για να εξασφαλιστεί η ασφαλή μεταφορά και ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 60-200 ημέρες ανάλογα με την ποσότητα της παραγγελίας.

Οι όροι πληρωμής περιλαμβάνουν T/T και L/C, παρέχοντας στους πελάτες ευέλικτες επιλογές.Η γεννήτρια υδροτριβάνων DSSD-DEYANG DONGSEN μπορεί να καλύψει τις ανάγκες διαφόρων έργων εγκαίρως.

Παράμετροι

Οι απαιτούμενες παραμέτρους περιλαμβάνουν τον τύπο της ανεμογεννήτριας (οριζόντια, Francis, Kaplan, ή Pelton),το RPM (450-1000rpm)Οι παραμέτροι αυτοί μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικές συνθήκες κεφαλής και ροής, παρέχοντας στους πελάτες μια ευπροσάρμοστη και αποτελεσματική λύση.

Δυνατότητα

Η γεννήτρια υδροτουρμπίνων DSSD-DEYANG DONGSEN είναι κατασκευασμένη για να διαρκέσει, με υλικά υψηλής ποιότητας και προηγμένη τεχνολογία.Έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες και έχει μακρά διάρκεια ζωής, καθιστώντας την αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική επένδυση για κάθε υδροηλεκτρικό σταθμό.

Συμπεράσματα

Η γεννήτρια υδροτουρμπίνων DSSD-DEYANG DONGSEN είναι ένα προϊόν κορυφής που είναι κατάλληλο για διάφορες εφαρμογές, από σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μεγάλης κλίμακας έως μικρότερα μικρουδροηλεκτρικά συστήματα.Με την υψηλή αντοχή του, προσαρμόσιμες παραμέτρους και αποτελεσματικές επιδόσεις, είναι μια πολύτιμη επένδυση για κάθε έργο που επιδιώκει να αξιοποιήσει τη δύναμη του νερού για την παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας.

50 χρόνια ζωής Γεννήτρια υδροτουρμπίνων για προσαρμοσμένες λύσεις 0

Προσαρμογή:

Ετικέτα: DSSD-DEYANG DONGSEN
Αριθμός μοντέλου: γεννήτρια υδροτουρμπίνων
Τόπος προέλευσης: Deyangcity, Sichuan, Κίνα
Πιστοποίηση: ISO, CE

Στην DSSD-DEYANG DONGSEN, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες για την υδροτουρμπίνη μας.Το προϊόν μας είναι σχεδιασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας και προηγμένη τεχνολογία για να παρέχει αποτελεσματική και αξιόπιστη παραγωγή ενέργειας.

Η γεννήτρια υδροτουρμπίνης μας είναι διαθέσιμη σε διάφορα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένης της υδροτουρμπίνης Francis, της γεννήτριας τουρμπίνης Kaplan, της οριζόντιας υδροτουρμπίνης και της κάθετης υδροτουρμπίνης.Τα μοντέλα αυτά είναι κατάλληλα για διαφορετικά είδη υδάτινων πόρων και απαιτήσεις ισχύος.

Καταλαβαίνουμε ότι κάθε πελάτης έχει συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις, γι' αυτό προσφέρουμε μια εξατομικευμένη υπηρεσία για την υδροτουρμπίνη μας.Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους και να τους προσφέρουμε την καλύτερη λύση..

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1
Τιμή: 3000-30000 δολάρια

Η γεννήτρια υδροτουρμπίνης μας έχει ανταγωνιστική τιμή, με εύρος 3000-30000 USD ανάλογα με το μοντέλο και τις προδιαγραφές που επιλέγονται.Προσπαθούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη αξία για την επένδυσή τους..

Πληροφορίες συσκευασίας: ξύλινο κουτί

Για να διασφαλίσουμε την ασφαλή παράδοση του προϊόντος μας, χρησιμοποιούμε ξύλινα κουτιά υψηλής ποιότητας για συσκευασία.

Χρόνος παράδοσης: 60-200 ημέρες

Καθώς κάθε γεννήτρια υδροτουρμπίνης είναι προσαρμοσμένη σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ποικίλει.Ανάλογα με την πολυπλοκότητα της παραγγελίας.

Όροι πληρωμής: T/T, L/C

Προσφέρουμε ευέλικτους όρους πληρωμής για τους πελάτες μας, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών T / T και L / C. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη διαδικασία αγοράς όσο το δυνατόν πιο ομαλή και βολική για τους πελάτες μας.

Ικανότητα εφοδιασμού: 500 σετ

Με τις προηγμένες εγκαταστάσεις παραγωγής και το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό μας, έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε 500 σετ υδροτουρμπίνων γεννήτριες ετησίως.Αυτό διασφαλίζει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας εγκαίρως.

Συχνολογία: 50 Hz/60 Hz

Η γεννήτρια υδροτουρμπίνης μας έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί τόσο στις συχνότητες 50HZ όσο και 60HZ, καθιστώντας την κατάλληλη για χρήση σε διάφορες περιοχές.

Τύπος: Γεννήτρια υδροτουρμπίνων

Το προϊόν μας είναι ένας τύπος γεννήτριας υδροτουρμπίνης, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικά αποδοτικός και φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από υδάτινους πόρους.

Δυνατότητα: Υψηλή

Η γεννήτρια υδροτουρμπίνης μας είναι κατασκευασμένη για να διαρκέσει, με υλικά υψηλής ποιότητας και προηγμένη τεχνολογία που εξασφαλίζει την αντοχή της.μπορεί να παρέχει αξιόπιστη παραγωγή ενέργειας για πολλά χρόνια.

Παράμετροι: Αναγκαιότητα

Καταλαβαίνουμε ότι κάθε έργο έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις, γι' αυτό προσφέρουμε προσαρμόσιμες παραμέτρους για την υδροτουρμπίνη μας.Η ομάδα μας θα συνεργαστεί στενά με τους πελάτες μας για να καθορίσει τις καλύτερες παραμέτρους για τις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

ΡΡΜ: 450-1000 στροφές ανά λεπτό

Η γεννήτρια υδροτουρμπίνης μας έχει συνιστώμενο εύρος λειτουργικών στροφών 450-1000 στροφές ανά λεπτό. Αυτό εξασφαλίζει αποτελεσματική και σταθερή παραγωγή ενέργειας.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή

Η υδροτουρμπίνη γεννήτρια συσκευάζεται προσεκτικά για την ασφαλή παράδοση και μεταφορά.

 • Η γεννήτρια τυλίγεται με προστατευτικά υλικά για να αποφεύγεται οποιαδήποτε ζημιά κατά τη μεταφορά.
 • Στη συνέχεια τοποθετείται σε ένα ανθεκτικό και ανθεκτικό χαρτόνια κουτί, με πρόσθετη επένδυση για την περαιτέρω προστασία του προϊόντος.
 • Το κουτί σφραγίζεται και επισημαίνεται με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αποστολής, συμπεριλαμβανομένης της ονομασίας του προϊόντος, του βάρους και των διαστάσεων.
 • Για διεθνείς αποστολές, συνοδεύονται όλα τα αναγκαία τελωνειακά έγγραφα και το κουτί είναι κατάλληλα επισήμαντο για τελωνειακή εκκαθάριση.

Εργαζόμαστε με αξιόπιστους και αξιόπιστους μεταφορείς να διασφαλίσουμε την έγκαιρη και ασφαλή παράδοση των προϊόντων μας.Οι πελάτες θα λάβουν έναν αριθμό παρακολούθησης για να παρακολουθούν την πρόοδο της αποστολής τους..

Για τυχόν ανησυχίες ή ειδικά αιτήματα συσκευασίας, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας.

 

Γενικά ερωτήματα:

Συχνές Ερωτήσεις:
 • Ε: Ποια είναι η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος;

  Α: Το εμπορικό σήμα αυτού του προϊόντος είναι DSSD-DEYANG DONGSEN.

 • Ε: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος;

  Α: Ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος είναι γεννήτης υδροτουρμπίνων.

 • Ε: Πού παράγεται το προϊόν αυτό;

  Α: Το προϊόν αυτό κατασκευάζεται στην πόλη Deyang, Sichuan, Κίνα.

 • Ε: Ποιες πιστοποιήσεις έχει αυτό το προϊόν;

  Α: Το προϊόν αυτό είναι πιστοποιημένο με ISO και CE.

 • Ε: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για αυτό το προϊόν;

  Α: Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για αυτό το προϊόν είναι 1 σύνολο.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας γεννήτρια τουρμπίνας νερού Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2024 waterturbinegenerator.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.