Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Deyang Dongsen Hydropower Equipment Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Deyang Dongsen Hydropower Equipment Co., Ltd.
Deyang Dongsen Hydropower Equipment Co., Ltd.
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Κύρια αγορά:

Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο

Επιχειρησιακός τύπος:

Κατασκευαστής , Εξαγωγέας , Πωλητής

Εμπορικά σήματα:

DSSD

Αριθ. των υπαλλήλων:

50~150

Ετήσια πωλήσεις:

600000-2000000

Έτος που καθιερώνεται:

2007

PC εξαγωγής:

50% - 60%

Εισαγωγή

Η Co. εξοπλισμού υδρενέργειας Dongsen Deyang, ΕΠΕ βρίσκεται στην πόλη Deyang, Sichuan επαρχία, Κίνα, και καθιερωμένος σε 2 0 07.Deyang είναι μια από τις τρεις σημαντικές βάσεις κατασκευής στην Κίνα. Προσφέρει τη ισχυρή υποστήριξη της κατανομής των πόρων για μας. Το Dongsen είναι επαγγελματική περιεκτική επιχείρηση εφαρμοσμένης μηχανικής, ειδικά στα προγράμματα υδρενέργειας fileds. Η κύρια επιχείρησή μας σχεδιάζει και κατασκευάζει τα υδραυλικά σύνολα καθώς επίσης και το Ε Π Γ γεννητριών τουρμπίνας για τους σταθμούς υδρενέργειας, που παρέχουν το νέο υδρο εξοπλισμό, βοηθοί, που εγκαθιστούν τις γραμμές μετάδοσης, που σχεδιάζουν τα προγράμματα, βελτιωτική ικανότητα, που διατηρούν τον εξοπλισμό και που επενδύουν τους σταθμούς υδρενέργειας. Τα προϊόντα μας είναι στρόβιλος του Francis, στρόβιλος Kaplan, σωληνοειδής στρόβιλος, στρόβιλος Pelton και σύνολα γεννητριών τουρμπίνας Turgo με την ικανότητα από 1 0 0 κιλοβάτ σε 5 0, 0 0 0 κιλοβάτ. Η τεχνική ομάδα του Dongsen έχει 2 0 έτη εμπειρίας στον εξοπλισμό υδρενέργειας,
και έχουμε 4 προσωπικό ανάπτυξης και 37 επιδέξιους τεχνικούς. Το Dongsen έχει την ισχυρή τεχνική ικανότητα, σύγχρονη ικανότητα παραγωγής, επιστημονική διαχείριση. Περάσαμε το Ι S Ο 9 0 0 1: 2 0 0 πιστοποίηση συστημάτων 8 ποιότητας. Το Dongsen έχει παράσχει ήδη τα αξιόπιστα προϊόντα και τις άριστες υπηρεσίες για περισσότερους από 5 0 0 σταθμούς υδρενέργειας. Το ρητό μας είναι πελάτης, η ποιότητα και η φήμη είναι οι πρώτες. Αποκτήσαμε την υψηλή φήμη από τους πελάτες και τους συνεργάτες. Σήμερα, η μια ζώνη μια οδική πολιτική μας παρέχει περισσότερες ευκαιρίες να κάνουν επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Το Dongsen ακολουθεί για να είναι top-class προμηθευτής εξοπλισμού υδρενέργειας. Dongsen ειλικρινά ευπρόσδεκτο εσείς για να επισκεφτεί το εργοστάσιό μας και να είναι ο συνεργάτης μας.

ΚΙΝΑ Deyang Dongsen Hydropower Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ Deyang Dongsen Hydropower Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

ΚΙΝΑ Deyang Dongsen Hydropower Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

ΚΙΝΑ Deyang Dongsen Hydropower Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Υπηρεσία

Τα προϊόντα μας είναι στρόβιλος του Francis, στρόβιλος Kaplan, σωληνοειδής στρόβιλος, στρόβιλος Pelton και σύνολα γεννητριών τουρμπίνας Turgo με την ικανότητα από 1 0 0 κιλοβάτ σε 5 0, 0 0 0 κιλοβάτ. Η τεχνική ομάδα του Dongsen έχει 2 0 έτη εμπειρίας στον εξοπλισμό υδρενέργειας, και έχουμε 4 προσωπικό ανάπτυξης και 37 επιδέξιους τεχνικούς. Το Dongsen έχει την ισχυρή τεχνική ικανότητα, σύγχρονη ικανότητα παραγωγής, επιστημονική διαχείριση. Περάσαμε το Ι S Ο 9 0 0 1: 2 0 0 πιστοποίηση συστημάτων 8 ποιότητας. Το Dongsen έχει παράσχει ήδη τα αξιόπιστα προϊόντα και τις άριστες υπηρεσίες για περισσότερους από 5 0 0 σταθμούς υδρενέργειας. Το ρητό μας είναι πελάτης, η ποιότητα και η φήμη είναι οι πρώτες. Αποκτήσαμε την υψηλή φήμη από τους πελάτες και τους συνεργάτες. Σήμερα, η μια ζώνη μια οδική πολιτική μας παρέχει περισσότερες ευκαιρίες να κάνουν επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

ΚΙΝΑ Deyang Dongsen Hydropower Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

Η Co. εξοπλισμού υδρενέργειας Dongsen Deyang, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2007. Είμαστε επαγγελματικοί κινεζικοί κατασκευαστής και προμηθευτής για την υδρο μονάδα γεννητριών τουρμπίνας. Η επιχείρησή μας βρίσκεται σε Deyang, μια από τις τρεις σημαντικές βάσεις κατασκευής της βαριάς βιομηχανίας της Κίνας. Έχουμε το ανεξάρτητες εργοστάσιο, το γραφείο καθώς επίσης και την περιοχή διαβίωσής μας. Παρέχοντας τον εξοπλισμό περισσότεροι από 500 σταθμοί υδρενέργειας με 70 επαγγελματικό προσωπικό μας, Dongsen έχουν μια υψηλή φήμη στη γεννήτρια τουρμπίνας νερού καθορισμένη τη βιομηχανία κατασκευής.

 

ΚΙΝΑ Deyang Dongsen Hydropower Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η ομάδα μας

Έχουμε περισσότερους από 70 υπαλλήλους, την εφαρμοσμένη μηχανική 10 και τεχνικό προσωπικό, 6 επαγγελματικούς σχεδιαστές υδρο-γεννητριών, και 20 επαγγελματικούς εφαρμοστές γεννητριών υδρογόνου. Η Co. εξοπλισμού υδρενέργειας Dongsen Deyang, ΕΠΕ είναι επαγγελματική περιεκτική επιχείρηση εφαρμοσμένης μηχανικής τεχνολογίας συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου, της κατασκευής, της εγκατάστασης και της συντήρησης του εξοπλισμού υδρενέργειας καθώς επίσης και στην επένδυση σταθμών υδρενέργειας.

ΚΙΝΑ Deyang Dongsen Hydropower Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας γεννήτρια τουρμπίνας νερού Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2024 waterturbinegenerator.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.