Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Κρίσιμη στιγμή δύναμης της Κίνας: Έλλειψη ηλεκτρικής ενέργειας που εξηγείται
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
00-86-2443007
Επαφή τώρα

Κρίσιμη στιγμή δύναμης της Κίνας: Έλλειψη ηλεκτρικής ενέργειας που εξηγείται

2021-10-12

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Κρίσιμη στιγμή δύναμης της Κίνας: Έλλειψη ηλεκτρικής ενέργειας που εξηγείται

Η Κίνα αγωνίζεται με μια σε εθνικό επίπεδο έλλειψη δύναμης που είναι επηρεασθείσες σπίτια και επιχειρήσεις. Το ANG του Γκάο CGTN μιλά σε έναν οικονομολόγο για να ανακαλύψει γιατί αυτό συμβαίνει και τι μπορεί να γίνει για το.

ΓΚΆΟ διακοπές ρεύματος ANG Σαγκάη «και κλειστές επιχειρήσεις – δεν είναι ένα νέο ζήτημα, αλλά φέτος τα πράγματα φαίνονται να είναι λίγο διαφορετικά. Για να ξέρει γιατί, πρέπει να καταλάβουμε πώς η Κίνα παράγει την ηλεκτρική ενέργεια. Περίπου 70 τοις εκατό της δύναμης της χώρας στηρίζεται στα απολιθωμένα καύσιμα, συνήθως άνθρακας. Αλλά η Κίνα είναι ο παγκόσμιος μεγαλύτερος παραγωγός του άνθρακα. Το 2020, παρήγαγε πάνω από 50 τοις εκατό του άνθρακα παγκοσμίως. Έτσι, γιατί είναι αυτό το ακόμα να συμβεί; Καλά, φέτος, η παραγωγή εσωτερικού άνθρακα δεν μπορεί να προφθάσει την πετώντας στα ύψη απαίτηση για την ηλεκτρική ενέργεια, και η Κίνα έκοψε τις εισαγωγές άνθρακα κατά σχεδόν 20 τοις εκατό για τους πρώτους έξι μήνες.»

Ο επικεφαλής οικονομολόγος WANG DAN, κρεμά την τράπεζα Κίνα Seng «αλλά συν τοις άλλοις, για να καταστήσει τα πράγματα χειρότερα, υπάρχει το σύστημα ποσόστωσης προκειμένου να ενισχυθεί η Κίνα για να επιτύχει την πράσινη μετάβασή του.»

Η Κίνα έχει βάλει επίσης τις ποσοστώσεις στην παραγωγή άνθρακα για να επιτύχει το στόχο ουδετερότητας άνθρακά της.

Ο επικεφαλής οικονομολόγος WANG DAN, κρεμά την τράπεζα Κίνα Seng «που οι σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος άνθρακα δεν μπορούν να παραγάγουν όσο θέλουν, αλλά ο νέος τομέας της ενέργειας, δεν μπορούν να παρέχουν την αρκετά φτηνή ενέργεια ούτε.»

Τα ANG Σαγκάη του ΓΚΆΟ «όλοι εκείνοι έχουν οδηγήσει σε μια έλλειψη στην ηλεκτρική ενέργεια στα περισσότερα μέρη της Κίνας. Αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος. Η σφαιρική οικονομία ανακτεί από την πανδημία και η απαίτηση για τα κινεζικά αγαθά ξεχύνεται σαν θάλασσα. Αυτός σημαίνει την ανάγκη εργοστασίων πολύ περισσότερη δύναμη να αυξηθεί η παραγωγή.»

Ο επικεφαλής οικονομολόγος WANG DAN, κρεμά την τράπεζα Κίνα Seng «η βιομηχανική δραστηριότητα και το βιομηχανικό κέρδος ξεχυνόταν σαν θάλασσα από COVID, και αυτή τη στιγμή είχε ιστορικό έναν υψηλό.»

Το ANG Σαγκάη «αλλά Κίνα του ΓΚΆΟ δεν είναι η μόνη χώρα που πάσχει από την ενεργειακή έλλειψη. Συμβαίνει επίσης σε μερικές ευρωπαϊκές χώρες, όπως τη Γερμανία. Η Κίνα και η Γερμανία είναι παρόμοιες υπό την έννοια ότι είναι και μεγάλοι εξαγωγείς και προσπάθεια να μετατοπιστούν προς τις νέες μορφές ενέργειας. Αλλά έχουν τη διαφορετική ενεργειακή πολιτική.»

Ο επικεφαλής οικονομολόγος WANG DAN, κρεμά την τράπεζα Κίνα Seng «που η διαφορά είναι ότι η τιμή ηλεκτρικής ενέργειας είναι συνήθως αγορά που βασίζεται, και η επιχείρηση θα παρήγε εφ' όσον η τιμή αγοράς είναι υψηλότερη από το κόστος.»

Το ANG Σαγκάη «WANG του ΓΚΆΟ λέει ότι ένας εύκαμπτος μηχανισμός για τις τιμές ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να βοηθήσει να επιλύσει το πρόβλημα. Στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ, παραδείγματος χάριν, η τοπική κυβέρνηση επιτρέπει μια μεγαλύτερη διακύμανση των τιμών δύναμης κατά τη διάρκεια των ωρών αιχμής.»

Ο επικεφαλής οικονομολόγος WANG DAN, κρεμά την τράπεζα Κίνα Seng «αλλά αφ' ετέρου όταν εξετάζετε πόσο σοβαρή η κινεζική κυβέρνηση είναι στην υποχρέωσή του να επιτύχει το στόχο μείωσης άνθρακά της, εμοίασε ακριβώς με οποιοσδήποτε συμβαίνει τώρα, είναι μια ενίσχυση εκείνης της υποχρέωσης παρά μια αποτυχία.»

Το ANG Σαγκάη «Κίνα του ΓΚΆΟ έχει κάνει τις μεγάλες προσπάθειες προς την επίτευξη της ουδετερότητας άνθρακα, η ενεργειακή κρίση μπορεί να επιλυθεί εάν οι τοπικές κυβερνήσεις υιοθετούν τους διαφορετικούς μηχανισμούς για να εξυπηρετήσουν στις τοπικές ανάγκες. GA, CGTN, Σαγκάη.»

 
 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας γεννήτρια τουρμπίνας νερού Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2024 waterturbinegenerator.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.