Προσαρμοσμένη υδρο γεννήτρια μικροϋπολογιστών Pico Turgo, υδρο γεννήτρια τουρμπίνας δύναμης 200kw
1
MOQ
Negotiation
τιμή
Customized Pico Turgo Micro Hydro Generator , 200kw Hydro Power Turbine Generator
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: DSSD
Πιστοποίηση: iso,tuv
Αριθμό μοντέλου: kaplan στρόβιλος
Υψηλό φως:

στρόβιλος νερού turgo

,

υδρο γεννήτρια μικροϋπολογιστών turgo

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 6 μήνες
Όροι πληρωμής: D/P, D/A, L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000Set
Προδιαγραφές
Μανομετρικό ύψος στήλης νερού: Μανομετρικό ύψος στήλης νερού
Υλικό δρομέων: Ανοξείδωτο ZG06Cr13Ni4Mo ή πετώντας σίδηρος
Πιστοποίηση: CE
Εξουσιοδότηση: 1 έτος
Όνομα προϊόντων: υδρο στρόβιλος
Χρώμα: Πράσινο ή μπλε, προσαρμοσμένο χρώμα
Εκτιμημένη τάση: 400V 800V 6300V 10500V
Τύπος γεννητριών ηλεκτρικής ενέργειας: Υδρο δύναμη
Περιγραφή προϊόντων

Υδρενέργεια Pico/προσαρμοσμένη τιμή στροβίλων Turgo Turbine/200kw Turgo

 

 

1. Συνοπτική εισαγωγή

 

Ο στρόβιλος Turgo είναι ένας στρόβιλος νερού ώθησης που σχεδιάζεται για τις μέσες επικεφαλής εφαρμογές. Είναι μια τροποποίηση της ρόδας Pelton όπου ο δρομέας είναι μια ρόδα απορριμμάτων η της οποίας μορφή γενικά μοιάζει με μια λεπίδα ανεμιστήρων που είναι κλειστή στις εξωτερικές άκρες. Οι λειτουργικοί στρόβιλοι Turgo επιτυγχάνουν τις αποδοτικότητες περίπου 87%. Στις δοκιμές εργοστασίων και φορτίων, οι στρόβιλοι Turgo αποδίδουν με τις αποδοτικότητες μέχρι 90%. Λειτουργεί με το καθαρό κεφάλι μεταξύ 15m και 300m.

Προσαρμοσμένη υδρο γεννήτρια μικροϋπολογιστών Pico Turgo, υδρο γεννήτρια τουρμπίνας δύναμης 200kw 0

 

 

2. Εφαρμογή

 

Προσαρμοσμένη υδρο γεννήτρια μικροϋπολογιστών Pico Turgo, υδρο γεννήτρια τουρμπίνας δύναμης 200kw 1

 

 

3. Κύριο προϊόν

 

Θα μπορούσαμε να παρέχουμε το στρόβιλο του Francis, το στρόβιλο Pleton, το στρόβιλο Kaplan, το στρόβιλο προωστήρων, το σωληνοειδή στρόβιλο κ.λπ. καθώς επίσης και τις βαλβίδες πεταλούδων, τις βαλβίδες πυλών, τις βαλβίδες σφαιρών, και όλα τα είδη ηλεκτρικών επιτροπών.

 

DSSD είναι προμηθευτής EPC εμπειρίας για τις εγκαταστάσεις υδρενέργειας και εξυπηρετημένος για περισσότερη από 500 υδρενέργεια οι εγκαταστάσεις και οι μηχανικοί μας έχουν περισσότερο από την εμπειρία 30 ετών.

 

 

4. FAQ

 

1). Είστε εμπορική επιχείρηση ή μια κατασκευή;

Είμαστε ένας υδρο παρεχόμενος κατασκευαστής εξοπλισμός γεννητριών τουρμπίνας για περισσότερο από 500HPPs. Οι μηχανικοί έχουν πάνω από την εμπειρία 30 ετών. Το εργοστάσιό μας είναι στην πόλη Deyang, Sichuan, θα διαρκέσετε 2 ώρες που οδηγούν μετά από σας τον αερολιμένα Shuangliu προσιτότητας, πληρώνετε μια επίσκεψη στο εργοστάσιό μας που ξέρετε περισσότεροι για μας και θα συζητήσετε τις λεπτομέρειες.

 

2). Τι είδους ο μικροϋπολογιστής υδρενέργειας πρέπει εγώ να επιλέξει; Πρέπει να ξέρουμε το μανομετρικό ύψος στήλης νερού, το ποσοστό ροής, το επίπεδο τάσης, τη συχνότητα, το -πλέγμα ή το από-πλέγμα που τρέχουν, επίπεδο αυτοματοποίησης από σας για να επιλύσουμε τη λύση.

 

3): Τι η συσκευασία του εξοπλισμού;

Θα χρησιμοποιήσουμε το ξύλινο κιβώτιο ή την πλαστική ταινία για να προστατεύσουμε τα προϊόντα.

 

5. Περίπου DSSD

 

Η Co. εξοπλισμού υδρενέργειας Dongsen Deyang, ΕΠΕ βρίσκεται στην πόλη Deyang, Sichuan επαρχία, Κίνα, και καθιερωμένος σε 2 0 07.Deyang είναι μια από τις τρεις σημαντικές βάσεις κατασκευής στην Κίνα. Προσφέρει τη ισχυρή υποστήριξη της κατανομής των πόρων για μας. Το Dongsen είναι επαγγελματική περιεκτική επιχείρηση εφαρμοσμένης μηχανικής, ειδικά στα προγράμματα υδρενέργειας fileds. Η κύρια επιχείρησή μας σχεδιάζει και κατασκευάζει τα υδραυλικά σύνολα καθώς επίσης και το Ε Π Γ γεννητριών τουρμπίνας για τους σταθμούς υδρενέργειας, που παρέχουν το νέο υδρο εξοπλισμό, βοηθοί, που εγκαθιστούν τις γραμμές μετάδοσης, που σχεδιάζουν τα προγράμματα, βελτιωτική ικανότητα, που διατηρούν τον εξοπλισμό και που επενδύουν τους σταθμούς υδρενέργειας. Τα προϊόντα μας είναι στρόβιλος του Francis, στρόβιλος Kaplan, σωληνοειδής στρόβιλος, στρόβιλος Pelton και σύνολα γεννητριών τουρμπίνας Turgo με την ικανότητα από 1 0 0 κιλοβάτ σε 5 0, 0 0 0 κιλοβάτ. Η τεχνική ομάδα του Dongsen έχει 2 0 έτη εμπειρίας στον εξοπλισμό υδρενέργειας,
και έχουμε 4 προσωπικό ανάπτυξης και 37 επιδέξιους τεχνικούς. Το Dongsen έχει την ισχυρή τεχνική ικανότητα, σύγχρονη ικανότητα παραγωγής, επιστημονική διαχείριση. Περάσαμε το Ι S Ο 9 0 0 1: 2 0 0 πιστοποίηση συστημάτων 8 ποιότητας. Το Dongsen έχει παράσχει ήδη τα αξιόπιστα προϊόντα και τις άριστες υπηρεσίες για περισσότερους από 5 0 0 σταθμούς υδρενέργειας. Το ρητό μας είναι πελάτης, η ποιότητα και η φήμη είναι οι πρώτες. Αποκτήσαμε την υψηλή φήμη από τους πελάτες και τους συνεργάτες. Σήμερα, η μια ζώνη μια οδική πολιτική μας παρέχει περισσότερες ευκαιρίες να κάνουν επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Το Dongsen ακολουθεί για να είναι top-class προμηθευτής εξοπλισμού υδρενέργειας.
Dongsen ειλικρινά ευπρόσδεκτο εσείς για να επισκεφτεί το εργοστάσιό μας και να είναι ο συνεργάτης μας.

 

 

 

 

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Jasmine Tan
Τηλ.: : 008615181020705
Φαξ : 00-86-2443007
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)